‘Het is vreselijk als je dochter in de prostitutie belandt’

Cindy heeft een licht verstandelijke beperking, en op haar achttiende werd ze gedwongen om seks te hebben tegen betaling. Moeder Hanna en stiefvader Bart vertellen.  ‘Cindy vond het al vroeg heel moeilijk om zich te houden aan de regels die wij stelden. Dat gaf weleens frictie thuis. Maar ja, ze was puber, het hoorde er …

‘Het is vreselijk als je dochter in de prostitutie belandt’ Lees meer »

Chat met Fier

Op Chat met Fier kan je online (anoniem) chatten met een hulpverlener in een veilige omgeving. Zij kunnen helpen als je iets naars meegemaakt hebt. Heb je fysiek of psychisch geweld meegemaakt of word je bedreigd? Of maak je je zorgen over iemand uit je omgeving?

Hou het lekker voor jezelf

Het doorsturen van naakfoto’s of -video’s kunnen grote gevolgen hebben. De campagne ‘Hou het lekker voor jezelf’ gaat het doorsturen van deze gevoelige materialen tegen. Het spoort mensen aan om eerste na te denken over de gevolgen van hun acties.

Mooiste chick van het web

De voorlichtingsfilm ‘Mooiste chick van het web’ geeft een duidelijk beeld van de ‘loverboy 2.0′. In deze korte film zie je de gevaren van social media. Kim (14) valt langzamerhand in de handen van een loverboy en wordt uiteindelijk gedwongen tot prostitutie.